Itemupdating not

Form View1 talks to my Opportunity table and has an | Item Template and an Edit Item Template.

Form View2 talks to my Activities table | and has an Item Template, Insert Item Template and an Edit Item Template.

All of the controls read from the tables with no problem and switch modes with no problem, but when going into Update mode, changing something and clicking the Update button, it does not save the information to the tables. Regarding on the Form View updating problem, I think it is likely a page specific issue.

As far as I can tell, the problem is that the program is not passing updated information to the New Values array that you can access from the Item Updating event args. The code and markup looks fine to me, in fact I have a page with similar information on it that works fine. From you description, you've checked the Form View's Item Updating event and found that the Form View Event Args dosn't contains the updated values in the new values colleciton ,yes?

This is where remote event receivers behave different then server side event receivers.

Solution: use the synchronous event itemupdating, get current item and read it's properties.

Form View2 talks to my Activities table and has an Item Template, Insert Item Template and an Edit Item Template.

The Grid View only reads data from the Activities table and does not appear to affect this problem.

(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no rights.) -------------------- | Thread-Topic: Form View Item Updated: New Values array not getting values on update | thread-index: Ac Xf J0CS2Rss I9h SQ/erw A1i4om Fx A== | X-WBNR-Posting-Host: 66.166.163.242 | From: "=? The page | has, among other things, two Form Views and a Grid View control, each with its | own Sql Data Source.

When monitoring the ULS, I find 163 identical errors.

All of them are like this: 09/22/2014 .90 OWSTIMER.

The | Grid View only reads data from the Activities table and does not appear to | affect this problem.

All of the controls read from the tables with no problem | and switch modes with no problem, but when going into Update mode, changing | something and clicking the Update button, it does not save the information to | the tables. I would also think that the problem is page-specific, however I can't see any real difference in the page that works and the page that doesn't, except for the fact that the page that works only has one formview and that's it.

Leave a Reply